يک پژوهشگر طب سنتي گفت: مصرف دمنوش هاي گياهي متناسب با طبع در مقابله با استرس و اضطراب روزمره تاثير چشمگيري دارد.
به گزارش خبرنگار سلام لردگان؛يونس حيدري پژوهشگر طب سنتي
گفت: استفاده از سرکه ها،به وِيژه سرکه سيب در دراز مدت سبب ضعف اعصاب مي شود. همچنين استفاده طولاني مدت از آن سبب لرزش دست وپارکينسون مي شود.
وي افزود: استفاده بي رويه از ترشي، چاي سياه، چاي سبز، خوردن غذاهاي سوخته و غذاهاي تند حاوي حجم زيادي فلفل و زنجبيل به دليل افزايش فشارخون سبب ضعف اعصاب مي شود، همچنين مصرف غذاهاي اسيدي خصوصا هنگام صبح و در حالت ناشتا مانند آبغوره و ليموترش سبب اختلال در سيستم عصبي مي شود.
اين پژوهشگر طب سنتي با بيان اينکه اصولا دمنوش هاي تقويت کننده اعصاب داراي طبع گرم هستند تصريح کرد:مصرف دمنوش ترکيبي گياه زيرفون به همراه هل باد و به ليمو فوق العاده آرامبخش، ضد تپش قلب، خواب آور و تقويت کننده اعصاب است.
حيدري تاکيد کرد: دمنوش ترکيبي گل ساعتي، پنيرک صحرايي و هوفاريقون داراي طبع معتدل بوده، فوق العاده آرامبخش و مقوي اعصاب است و استفاده از آن شبها قبل از خواب توصيه مي شود.
وي اظهار داشت: دمنوش ترکيبي شقايق، زعفران و بابونه فوق العاده نشاط آور و آرامبخش تقويت کننده اعصاب و حافظه است. دمنوش گياه نعنا فلفلي تنظيم کننده سيستم عصبي و هورمون در خانم ها بوده و ارامبخش، تقويت کننده کبد و ضد تهوع است.
اين پژوهشگر طب سنتي اضافه کرد: استفاده از دمنوش ترکيبي لاواند،گل محمدي،چند پر گل شقايق و بنفشه داراي طبع معتدل بوده و براي همه مزاج ها مفيد است،استفاده از آن سبب ايجاد آرامش شده و جايگزين خوبي براي چاي است.
حيدري افزود: دمنوش چاي سفيد به همراه زنجبيل و به ليمو داراي طبع گرم و آرامبخش بوده اما در افرادي که داراي طبع خيلي سرد و داراي اضافه وزن هستند توصيه مي شود.
وي يادآور شد: افراد قبل از استفاده از دمنوش ها بايد مزاج خود را بشناسند و با توجه به آن از دمنوش هاي موثر استفاده کنند.
انتهاي پيام/
منبع: باشگاه خبرنگاران